L’Ajuntament

Cultura

 

El Servei d’Arxiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons  és el servei de l’ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats al municipi de Sant Llorenç d’Hortons. L´Arxiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2006.

 

Microsoft Word - cartell_curs_pintura.docx

 

Curs de pintura 2017-2018: els divendres, de 18:00 a 20:00 hores, es farà el curs per a principiants. El preu és 40 euros mensuals i cal abonar també la matrícula amb un cost de 18 euros. Els dissabtes, de 10:00 a 13:00 hores, es farà el de nivell avançat. El preu d’aquest curs és de 60 euros mensuals i cal abonar també una matrícula de 18 euros. Els tallers seran impartits per l’artista vilafranquí, Josep Lluís Andrade. Per inscriure’s, cal acostar-se a les oficines del consistori hortonenc. Els cursos estan organitzats pel grup de pintura Essència de l’Art i per l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons.

 

ebib.png_520540321El sistema de préstec de llibre electrònic a les biblioteques permetrà fins a 1,2 lectures. Si cliqueu damunt la foto tindreu més informació.

 

banner_Mapes

Els mapes de patrimoni cultural són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d’un municipis, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social. Si cliqueu en aquesta imatge podreu consultar el Mapa de Patrimoni Cultural de Sant Llorenç d’Hortons.

 

logoterrazel

hagstag #TERRAZEL

Si voleu més informació del Terrazel, teniu al vostre abast el seu web, el Facebook i el Twitter. Cliqueu en els enllaços corresponents.

 

top2

 Penedès Cultura

Hi trobareu totes les activitats culturals de la comarca.

 

carai quin diaCarai quin dia, programa de ràdio que té tota l’actualitat del Penedès

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter