L’Ajuntament

Joventut

L’oficina de Cal Jove està adreçada als joves del municipi. Està situada al C/Major, 35, just al davant de l’Ajuntament, i el seu horari d’atenció als joves és de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

Telèfon de Cal Jove   937716788

mail de Cal Jove: slrh.caljove@ajhortons.cat

facebook     Cal Jove  Facebook de Cal Jove

twitterTwitter: @CalJove   –   Aquí es publicarà tota la informació relacionada amb recerca de feina, vacances, camps de treball, formació, concursos, curiositats i novetats sobre el Servei Municipal de Joventut.

————————————————————–

L’Institut Català de les Dones divulga un vídeo de sensibilització per ajudar a identificar i superar situacions de control en les primeres relacions de parella

  • L’Institut Català de les Dones presenta noves eines de prevenció i sensibilització, en el marc del programa Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència de prevenció de relacions abusives de parella entre adolescents. Els nous materials són el vídeo de sensibilització #DesactivaelControl, elaborat per LA BONNE – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, per apoderar les noies i alertar-les contra el control en les relacions afectives de parella, i dos manuals pedagògics adreçats a professionals que treballen amb adolescents. Es tracta d’eines per avançar en la desactivació d’actituds i comportaments que es poden identificar a l’adolescència i que en un futur poden evolucionar cap a la violència masclista.

————————————————————–

Assessoria acadèmica i professional per a joves

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa una iniciativa gratuïta que permet aconseguir informació, orientació, assessorament i acompanyament  acadèmic i professional per resoldre els dubtes dels joves de la comarca. Aquest servei està ubicat a la seu  d’aquest organisme i atén els usuaris, amb cita prèvia, els dijous de 17:00 a 19:00 hores.

Els temes sobre els quals es pot demanar informació són: la prova per l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria; els programes de formació i inserció; la preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior; els cicles formatius; els estudis universitaris; màsters i postgraus; doctorats; cursos i seminaris; formació ocupacional, habilitació i acreditació de competències professionals;  informació sobre beques i ajuts ,etc.

Per demanar cita, cal omplir el formulari del servei d’assessoria acadèmica i professional que es troba al web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat). També es pot demanar cita adreçant-se als tècnics i les tècniques de Joventut municipals.

Podeu consultar més informació en aquest enllaç.

————————————————————–

Cuina sense pares

cuina_sense_pares

 

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter