L’Ajuntament

Polítiques d’Igualtat

Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones que se celebrarà el 25 de novembre, les regidories de Joventut i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, han organitzat una activitat que tindrà lloc uns dies després, per tal de sensibilitzar i conscienciar d’aquesta realitat que està present en el nostre dia a dia.

La gimcana anomenada ‘Que no t’agafi el masclisme’ es farà, el 30 de novembre, a l’aire lliure i caldrà superar un conjunt de proves relacionades amb situacions de desigualtat i violència de gènere, amb relacions afectives, amb  preferències sexuals, amb els rols i estereotips de la societat actual i amb el repartiment de tasques domèstiques, entre altres.

Podeu participar en aquesta activitat, si teniu entre 12 i 16 anys. El punt de trobada estarà situat a Cal Jove, de 17:30 a 19:30 hores, i podeu fer inscripció de forma  presencial a l’ajuntament o també on-line a través d’aquest enllaç:

inscripció

D’altra banda, podeu descarregar el manifest sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones que han redactat diferents institucions catalanes en aquest link:

Manifest 25 novembre 2016

 Més informació sobre aquest esdeveniment en aquest enllaç de la Generalitat de Catalunya:

Rebobina. Canviem el fil de la història

 

Dia Internacional de la conscienciació del T.E.L.

TEL

Aquest 30 de setembre es commemora el Dia internacional del Trastorn Específic del Llenguatge (TEL), una problemàtica que afecta molts nens i nenes i adolescents, sovint molt desconeguda per a la ciutadania. Teniu més informació en aquest enllaç de la web d’ATELCA

 

 La transmissió de valors a través de les joguines

joguines_targeto_cuineta

#trenquemestereotips és una actuació de sensibilització a les xarxes socials que convida a prendre consciència de la importància del temps de joc per educar els infants en els valors de l’equitat entre homes i dones.

 

Línia 900 900 120 d’atenció a les dones en situació de violència masclista

CARTELL_CVMASCLISTA_ALTA_IML’atenció és gratuïta, confidencial, s’ofereix tots els dies de l’any, durant les 24 hores i facilita la comunicació en un total de 124 llengües. Un equip de professionals de l’advocacia, la psicologia, el treball social i la medicina atenen en aquest servei les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones. Es tracta d’un recurs on les dones poden trucar de forma anònima i expressar la situació viscuda. El servei ofereix una derivació el més acompanyada possible als serveis més adients de la Xarxa d’intervenció integral contra la violència masclista. En les situacions més extremes també es realitza el contacte directe amb els serveis d’emergències policials i de salut.

ADHESIU

CARTELL

 


Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter