Borsa de treball

Pla Nacional d’Implantació de Garantia Juvenil

El govern central ha donat llum verda al Pla Nacional d’Implantació de la Garantia Juvenil, un programa al que podran acollir-se tots els joves, entre els 16 i els 25 anys que no estudiïn ni treballin. Des del 7 de juliol de 2014 s’ha habilitat un servei d’informació telefònica (060) i s’està treballant amb la xarxa d’oficines d’informació juvenil per donar informació presencial als joves sobre el sistema de Garantia Juvenil. Per ser beneficiari de la Garantia Juvenil han de complir-se una sèrie de requisits establerts i donar-se d’alta en el Sistema. En aquest enllaç trobareu la informació.

Logo_EEEJ_Garantia_Juvenil_es

 

 

El procediment d’inscripció s’ha establert essencialment telemàtic, tot i que es podrà demanar l’usuari i contrasenya mitjançant la presentació de la petició en format paper a qualsevol oficina de registre. En el link podeu descarregar la sol·licitud.

I els joves en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat (condicions certificades) podran fer-ho en punts d’atenció presencial mitjançant el  formulari que podeu descarregar en aquest enllaç.

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter