Agenda

6a edició del ViArt

Mapa no disponible

Quan?
07/04/2018 - 08/04/2018
Tot el dia

Forma part de...


6a edició del ViArt

El 7 d’abril se celebrarà la sisena edició del ViArt, la fira de vins ecològics, artesans i restauradors que comptarà enguany amb més parades, unes 25, entre les quals es podran trobar productes i propostes culinàries de 10 bodegues i 7 restauradors. Els actes es desenvoluparan a la plaça d’Europa i en el Poliesportiu Municipal. Durant aquesta celebració que inauguraran el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i l’alcalde de Sant Llorenç, Jordi Ferrer, tindran lloc moltes activitats que podeu consultar en aquest enllaç.

També tindrà lloc el 6è concurs de pintura ràpida ViArt Memorial Salvador Alibau. Podeu descarregar el PDF amb les bases en aquest link.

Dins del ViArt a més de la Festa de la Primavera que organitzarà l’EMAP, el cantautor valencià Pau Alabajos presentarà, per primera vegada, el seu nou treball titulat Ciutat a cau d’orella, a La Sala (s’havia de fer en el pavelló, tal com apareix en el programa, però davant de les previsions de pluja, s’ha decidit canviar l’espai del concert), el 7 d’abril, a les 22:00 hores. En aquest recital, l’intèrpret homenatjarà a un gran referent del País Valencià, el poeta Vicent Andrés Estellés en el 25è aniversari de la seva mort. L’entrada costa 2 euros i es pot adquirir anticipadament, a les oficines del consistori hortonenc. Aquest recital es realitzarà també en el marc del Barnasants.

L’endemà, el 8 d’abril, com a cloenda del ViArt, el Grup de Caminaires ha organitzat una sortida. L’excursió es portarà a terme des de davant de l’ajuntament, a les 9:00 hores. El recorregut de 9,75 quilòmetres, es desenvoluparà pel Torrentfondo, Can Claramunt i Can Prats. Els participants hauran de portar una copa per tal de poder fer un tast de vins durant la sortida. En el PDF podeu veure el cartell amb més informació: Caminada

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter
 

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter