Agenda

El Nadal, a Sant Llorenç

Mapa no disponible

Quan?
03/12/2017 - 05/01/2018
Tot el dia

Forma part de...


El Nadal, a Sant Llorenç

Aquest Nadal, Sant Llorenç aplegarà un gran nombre d’activitats, amb les que tothom podrà gaudir de les festes.

La plaça de Marimon Llança acollirà el 16 i el 17, la Fira de Nadal on hi haurà paradetes d’artesans i també de comerços del municipi. Durant aquesta activitat es recolliran donacions destinades a La Marató de TV3: en el taller infantil organitzat per l’Esplai La Caseta; i el 17, a darrera hora, es portarà a terme un sorteig amb productes de la fira, les butlletes del qual es podran adquirir durant el cap de setmana.

També el 16 de desembre, l’Envelat de La Beguda acollirà la Fira de Nadal, durant la qual s’intal·laran diverses paradetes de comerços de la zona i també es faran jocs de fusta, xocolatada i tallers infantils. Els presents també podran participar en el tió gegant.

L’endemà, el 17 de desembre, a les 12:00 hores, es farà la cantada de Llúcies i Nicolaus amb inici a la plaça de la Beguda i tot seguit recorregut pels carrers dels voltants. El mateix dia, la coral Mar i Muntanya oferirà un concert de Nadal, a les 18:00 hores, a La Sala, ubicada en el carrer Major.

El 23 de desembre, a les 18:00 hores, un patge reial recollirà a L’Envelat de La Beguda les cartes dels més menuts amb les seves peticions per a lliurar-les a les Seves Majestats. Per a fer més ‘suportable’ l’espera fins que arribi l’ajudant dels Reis Mags, es faran tallers i activitats per als més petits.

A més, el 25 de desembre, els infants del municipi podran fer  ‘cagar el tió’ davant de l’ajuntament. Dies després, concretament el 30 també podran lliurar, als patges reials, les cartes amb totes les seves peticions, a la plaça de Marimon Llança. A més, podran gaudir d’una xocolatada i d’un espectacle infantil. Aquestes activitats es realitzaran des de les 11:00 fins a les 14:00 hores aproximadament. El mateix dia 25, també hi haurà bingo a La Sala ubicada al centre del municipi, a partir de les 22:00 hores.

Els Reis Mags arribaran a Sant Llorenç el 5 de gener. En primer lloc, ho faran a La Beguda, concretament, a partir de les 17:45 hores. Aniran des del carrer de l’Estació fins a l’Envelat. En aquest espai se’ls donarà la benvinguda i tots els nens/es que vulguin els podran saludar personalment. A continuació, visitaran les cases de La Beguda per a fer el repartiment de joguines.

Els Reis d’Orient estaran, a partir de les 19:00 hores, pel centre del municipi, i faran el tradicional recorregut que començarà pel carrer del Mestre Cugat. Posteriorment es dirigiran cap a la Pista de la SCH, lloc es faran fotos amb els presents i després repartiran els regals entre els infants.

La cavalcada dels Reis Mags a Sant Joan Samora començarà el 5 de gener, a les 19:00 hores, i anirà des del Pi Gros, passant pel carrer Santa Anna fins a arribar a La Sala on es farà la recepció, i on infants,  els hi podran lliurar les seves cartes. Després se sortejarà un xifonier clàssic de sis calaixos, restaurat i decorat tipus ‘vintage’, que ha preparat un membre de la Comissió de Reis i que inclou també un lot de productes tradicionals. Podeu comprar les butlletes per a participar-hi a La Sala de Sant Joan Samora. En acabar el sorteig, les Seves Majestats faran un recorregut pels carrers del poble per a repartir els regals, casa per casa.

Sorteig Sant Joan Samora

Activitats La Beguda

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter