Agenda

Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons 2017

Mapa no disponible

Quan?
09/08/2017 - 13/08/2017
Tot el dia

Forma part de...


Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons 2017

Enguany, la Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons es portarà a terme entre el 9 i el 13 d’agost.

El primer dia tindran lloc aquestes activitats:  davant de l’ajuntament, a les 18:30 hores, es portarà a terme la inauguració d’una exposició de pintura que estarà instal·lada al carrer Major fins al dia 13; i mitja hora després,  tindrà lloc la benvinguda als voluntaris que es realitzarà a les 19:00 hores, a Cal Jove. A més, la Societat Cultural Hortonenca realitzarà el berenar de germanor acompanyat amb havaneres. Per a finalitzar els actes del primer dia, la Comissió de Festes dels Mallols té previst organitzar un combat amb espases làser.

L’endemà, dia 10 d’agost, durant el qual se celebra la festivitat de Sant Llorenç, patró del municipi, es faran els actes habituals, com ara la missa a l’Església Parroquial, el vermut, la cercavila, el pregó i El Terrazel. Per a facilitar que tots els veïns i veïnes puguin veure l’espectacle, per tercer any consecutiu, es tornarà a instal·lar una pantalla gegant de TV d’alta definició, a La Pista. Posteriorment actuarà l’orquestra Mitjanit a la plaça d’Europa.

L’11 d’agost hi haurà, al matí, la festa de l’escuma i els inflables d’aigua; i a la tarda, sardanes, puntaires, una actuació musical de petit format al Pàmpol i el Polimusic a la plaça d’Europa, que començarà a les 12 de la nit i que donarà pas, l’endemà, a les matines que es faran a les 7:30 hores. Posteriorment, es portarà a terme el concurs de tennis taula, i hi haurà diversos jocs que s’organitzaran amb la col·laboració de l’entitat No sabem perdre. Després, es realitzaran els concursos de gastronomia i de balcons engalanats i també una masterclass de balls llatins. Aquest any, per primer cop, es farà un correfoc en el qual participaran el Ball de Diables d’El Terrazel i dues colles més. A partir de les 00.30 hores tindrà lloc la ‘Nit de Blanc’, organitzada per la Societat Cultural Hortonenca.

La Festa Major es clourà el dia 13 d’agost amb un taller de clown, al matí, a la plaça d’Europa; i ja, a la tarda, amb les curses d’atletisme pels infants i el Ball de Nit.

Cartell de la Festa Major

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter