Agenda

Refresca Jove 2018

Mapa no disponible

Quan?
29/06/2018 - 28/07/2018
Tot el dia

Forma part de...


Refresca Jove 2018

En el marc de la campanya Refresca Jove, aquest estiu s’estan desenvolupant en el municipi diverses activitats.

La primera d’elles és la presentació del Projecte X que organitzarà Cal Jove, el 29 de juny, a les 18:00 hores. Els objectius d’aquesta iniciativa són acostar als nois i noies a partir dels 14 anys a la realitat de les persones amb diversitat funcional. Durant l’acte es proposarà als participants desenvolupar, durant el mes de juliol, activitats innovadores amb contingut de crítica social, aprofitant que el 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La presentació del 29 de juny es clourà amb un pica-pica.

Cartell

Cal Jove acollirà l’11 de juliol, a les 17:00 hores, una nova edició del taller ‘Cuina sense pares’. Aquest curs és gratuït i està destinat a joves a partir de 14 anys. El taller estarà a càrrec de la formadora Núria Molet del projecte Cuina Sense Pares del Departament de Salut de la Diputació de Barcelona. Les inscripcions es poden fer, abans del 6 de juliol, a Cal Jove, de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores, o per correu electrònic en el mail slh.caljove@ajhortons.cat.

Podeu descarregar el cartell en aquest enllaç.

El 15 de juliol es tornarà a instal·lar, com cada estiu, el tobogan aquàtic, a partir de les 16:00 hores, al carrer Verge de Montserrat, entre les places de Marimon Llança i Mossèn Comerma.

A més, a la Piscina Municipal es desenvoluparan novament tallers i jocs. Fins i tot, el 20 de juliol es repetirà la Piscina Solidària Nocturna que estarà amenitzada amb tallers. Enguany per poder accedir-hi, els participants  hauran de portar productes d’higiene infantil.

Com a novetat d’enguany, la plaça d’Europa i La Bassa Gran seran dos dels espais que acolliran activitats dins del Refresca Jove. Davant del Poliesportiu  Municipal se celebrarà una Festa Holi, el 27 de juliol, a les 19:00 hores. A la Bassa Gran es farà un concurs de narrativa, el 3 d’agost; i teatre amb històries del moviment LGTBI (Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals), el 28 de juliol, a les 19:00 hores.

Criteris concurs narrativa

També com a novetat d’aquest any, el 6 i el 7 de juliol es portarà a terme una acampada a Sant Joan Samora, organitzada per l’Assemblea La Guspira i destinada a joves a partir dels 13 anys. Per efectuar la inscripció, cal apropar-se a Cal Jove fins al 2 de juliol.

Cartell acampada

Trobareu més informació sobre les activitats del Refresca Jove a sota:

Informació Refresca Jove

 

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter