Notícies

Festa Major de La Beguda

La Festa Major de La Beguda se celebrarà, aquest any, del 31 d’agost al 3 setembre.

El tret de sortida el donarà, el primer dia, a les 21:30 hores, la 22a Mostra de Cuina.

L’1 de setembre, a partir de les 22:00 hores, es farà el sopar popular, i a les 23:30, l’espectacle Ni tant àngel ni tant dimoni que comptarà amb la participació d’un mestre de cerimònies, un transformista, unes ballarines, un mag, un trapezista-malabarista i una cantant.  Després, hi haurà disco-mòbil per a tothom.

Pel que fa als actes del 2 de setembre, a les 11:00 hores, nens/es i adolescents podran gaudir dels jocs que es realitzaran en el parc infantil i juvenil. A partir de les 18:00 hores, hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Principal de l’Escala. Una hora després es farà, a l’aparcament de l’escola, la Festa Holi, activitat en la qual es barrejarà música i dansa tribal amb polsims de colors. A les 23:00 hores es portarà a terme una gimcana popular i mitja hora després se celebrarà el tradicional ball de nit amb el grup musical Orgue de gats. A continuació, hi haurà discomòbil.

El 3 de setembre es portaran a terme les últimes activitats. A partir de les 10:00 hores hi haurà la missa de Festa Major a l’Església Parroquial i es farà l’esmorzar de les colles participants de la 30a Trobada de Gegants. A les 11.00 hores es portarà a terme la plantada a la plaça de l’Església. Mitja hora després s’iniciarà la cercavila de gegants. A partir de les 20:00 hores actuarà el grup Els tres tenors i es tancarà la festa amb un castell de focs artificials.

Trobareu més informació a l’enllaç:

Cartell Festa Major La Beguda

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter