Notícies

Festa Major de Sant Joan Samora

Del 24 al 27 d’agost tindrà lloc la Festa Major de Sant Joan Samora.

Durant el primer dia es desenvoluparà la 23a Mostra de Cuina d’Ara i de Sempre.

El 25 es farà el sopar de germanor i després els assistents podran veure els espectacles de Markus Art Extrem i Ilukratic. Seguidament, hi haurà discoteca mòbil. Per a reservar les entrades, us podeu acostar, abans del 22 d’agost, a La Sala o podeu trucar a un d’aquests telèfons: 659 454 181 / 681 273 968.

L’endemà, al matí, es realitzaran diferents activitats infantils, com ara tallers i jocs. A la tarda, la sumiller i fotògrafa, Clara Isamat, farà una presentació sobre la fermentació espontània i també un tast de vins. Posteriorment hi haurà jocs de taula i xocolatada per a tothom. A la nit, la companyia Ostres Ostres serà l’encarregada de posar la música pel ball popular que tindrà lloc a partir de les 23:30 hores.

El 27 d’agost se celebraran, al matí, moltes activitats: l’11a Trobada de Motos Clàssiques, l’ofici religiós a l’ermita de Sant Joan Samora i la 9a Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava. Després hi haurà jocs d’aigua i vermut a preus populars. A la tarda, es farà la tradicional cercavila de gegants i la festa es clourà amb un correfoc que realitzarà el Ball de Diables d’El Terrazel.

Podeu descarregar el programa a l’enllaç de sota:

Programa d’actes

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter