Aquest Nadal esperem la teva “postal anònima”

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 08:00

Les cartes es poden entregar del 16 de novembre al 12 de desembre a l’Ajuntament, el Poliesportiu o a Cal Jove.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament impulsa aquest Nadal al municipi una nova i original iniciativa nadalenca oberta a la participació de tots els veïns i veïnes, tant petits com grans. Es tracta de “La postal anònima”.

A través d’aquesta iniciativa el consistori anima als veïns i veïnes a escriure una postal nadalenca i entregar-la a les dependències municipals. I, posteriorment, aquesta postal s’enviarà de forma anònima a una altra persona que també hagi participat de la crida escrivint una postal. En aquest sentit, totes les persones que hi prenguin part podran escriure i rebre aquestes cartes. Un cop s'entregui la postal a les instal·lacions municipals, l'organització facilitarà a la persona que l'entregui un sobre on aquesta hi haurà d'escriure el seu nom i adreça. 

Les postals s’hauran d’entregar del 16 de novembre al 12 de desembre (ambdós dues inclosos) a l’Ajuntament, el Poliesportiu o a Cal Jove, en horari d’obertura d’aquests equipaments.

Les postals han de tenir una mida concreta, un màxim de 17 cm x 11,50 cm, i es poden escriure, dibuixar, fer-les a mà o comprar-les. A més, aquestes postals no es poden posar a dins de cap sobre
 

Darrera actualització: 17.11.2022 | 10:26