Cultura

Relacionat amb Cultura

El Servei d’Arxiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons  és el servei de l’ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats al municipi de Sant Llorenç d’Hortons. L´Arxiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2006.


Hi trobareu totes les activitats culturals de la comarca.

 


PenedèsFM, programa de ràdio que té tota l’actualitat del Penedès

Notícies

 • 16 de setembre de 2019 Classes de teatre del grup Trapelles cartell classes de teatre grup trapelles

  El grup de teatre Trapelles informarà el pròxim dimarts, 24 de setembre, a les 20:00 hores a la Sala de l'oferta de classes de teatre per aquest curs. Així hi haurà Trapelles infantils destinats a infants de 6 a 10 anys. Aquestes clases estan destinades a fomentar la creativitat i la comunicació dels més petits. S'explorarà el món de la interpretació a partir de jocs teatrals, exercicis d'expressió oral i corporal, cançons i la representació de contes. L'inici de l'activitat serà per als dijous de les 17:00 a les 18:30 hores. També hi haurà el Trapelles júniors destinat a joves d'11 a 15 anys. Aquest serà un espai on treballar la comunicació, la confiança, l'imaginari, la relació amb els altres, la projecció de veu i les emocions a partir d'exercicis teatrals, improvisacins i escenes. L'activitat es realitzarà els dimarts de les 19:00 a les 21:00 hores. 
  Si esteu interessats envieu un correu electrònic a teatretrapelles@gmail.com.També podeu fer la inscripció presencialment a l'escola Pau Casals. 

 • 12 de setembre de 2019 Obert el termini d'inscripcions a les activitats extraescolars de la Secció Esportiva Pau Casals Portada tríptic activitats extraescolars

  Avui dijous, 12 de setembre i  fins el divendres 20 de setembre queda obert el període d'inscripcions per a les activitats extraescolars de la Secció Esportiva Pau Casals. L'horari per inscriure's és de les 15 a les 21 hores.Recordem que les places són limitades i que no es farà l'activitat si no hi ha un mínim de 8 esportistes. S'acabaran de confirmar els grups i horaris un cop acabi el període d'inscripció. Podreu trobar fulls d'inscripcions i els tríptics al poliesportiu i a l'Escola. 
  Les activitats proposades són Mou-te, Multiesports, Dansa, Running Júnior, Gimàstica Rítmica, Juguem i com a novetat Escola de Trail. Més informació: seccioesportivapaucasals@gmail.com
   

 • 30 d'agost de 2019 Tancades definitivament les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i la 2a Pàmpol Trail Cartell Cursa de la Vinya

  Us informem que estan tancades definitivament les inscripcions a la 23a Cursa de la Vinya i a la 2a Pàmpol Trail. El dia de la cursa tampoc podran realitzar-se'n.
  Gràcies a tots pel vostre interès!

Darrera actualització: 03.05.2019 | 11:43