Cultura

Relacionat amb Cultura

El Servei d’Arxiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons  és el servei de l’ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local. El servei gestiona els documents que provenen de les oficines municipals i són d’utilitat per a l’administració municipal i per garantir els drets dels ciutadans, els documents de conservació permanent, i fons i col·leccions de particulars, entitats i organismes vinculats al municipi de Sant Llorenç d’Hortons. L´Arxiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2006.


Hi trobareu totes les activitats culturals de la comarca.

 


PenedèsFM, programa de ràdio que té tota l’actualitat del Penedès

Notícies

 • 17 d'octubre de 2019 Serveis mínims en el transport públic per la vaga del 18 d'octubre serveis mínims tbus 1 i 2 i llançadora

  Adjuntem informació dels serveis mínims previstos per demà a Sant Llorenç d'Hortons per part d'Hillsa pel que fa al T.Bus 1, al T.Bus 2 i a la Llançadora, a més del transport a Gelida.

   

 • 17 d'octubre de 2019 Passatge del terror Pandemia a la Sala cartell pandemia

  El pròxim 31 d'octubre tindrà lloc a la Sala el passatge del terror Pandemia. L'horari jove serà de les 20.00 a les 21.30 hores i l'horari adult de les 21.30 a les 00.00 hores. El preu de l'entrada serà d'1 euro. 

 • 17 d'octubre de 2019 Vine al musical El Petit Príncep el 29 de desembre cartell musical El Petit Príncep

  El diumenge, 29 de desembre, organitzat per l'Associació de Jublitats i Pensionistes de Sant Llorenç d'Hortons vine al musical El Petit Príncep, el viatge continua. Podeu fer les inscipcions al Casal d'Avis. El preu és de 21 euros. La sortida serà a Sant Llorenç d'Hortons i anirem a Barcelona, a la Sala Barts.
  Animeu-vos!

Darrera actualització: 03.05.2019 | 11:43