Diada

Programa de la Diada 2022

Es farà la tradicional marxa de torxes, així com una caminada a Can Francisquet i la Cova, i també hi haurà parlaments institucionals

Sant Llorenç d’Hortons ja ho té tot a punt per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, el proper diumenge 11 de setembre. Els actes de commemoració començaran el dissabte 10 a la nit. Concretament, a les 22 hores tindrà lloc la 13a marxa de torxes amb l’acompanyament dels Grallers, Tabalers i Gegants del Terrazel. El recorregut començarà a la plaça de l’U d’Octubre i finalitzarà a la plaça del Terrazel.

Seguidament, a la pista de la SCH es farà la lectura del manifest de l’11 de setembre, amb la intervenció del 2on tinent d’alcalde del municipi, Jordi Planas. En acabar hi haurà el Cant dels Segadors i després un ressopó per a tothom.

El diumenge els actes donaran el tret de sortida a les 9 hores davant de l’Ajuntament amb la sortida d’una caminada popular a Can Francisquet i La Cova, amb un recorregut d’uns 4,5 km. A les 11:30 hores els caminaires arribaran a la plaça Marimon Llança, on es farà de nou la lectura del manifest, amb la intervenció de l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, i amb el Cant dels Segadors. En acabar hi haurà un tast de coca, xocolata i refrescs, així com una ballada de sardanes curta.

Finalment, a les 14:30 hores sortirà ,des de la plaça de l’U d’Octubre, l’autocar cap a la manifestació que se celebrarà a Barcelona organitzada per l’ANC, Òmnium i l’AMI.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 09:36
Darrera actualització: 19.09.2022 | 09:36