Programació ViArt

ViArt 2020

Un any més tenim aquí el ViArt, la vuitena edició, i això ja comença a tenir forma i la seva continuïtat és fruit de tots aquells que hi participeu any rere any, ja sigui com a celler, restaurant, artesana, Terrazel, grups de música, EMAP, pintores, puntaires, amics de les plaques de cava... sinó per tots els que veniu a visitar la fira i feu que creixi any rere any.

Aquest serà una mica especial, estem de pandèmia amb el coronavirus, i malauradament aquest virus no ens permetrà sentir la remor de fons dels grups de música, dels cellers, de la gent que passeja pels stands, del jovent davant d'un grup de música, de... però també haurem de reinventar-nos. Així que hem organitzat un ViArt especial, i està clar que tots i totes hem posat de la nostra part per estar aquí de nou. Vídeos, exposicions online, directes, cata de vins per instagram. I sobretot, sobretot, donant-nos ànims els uns als altres.

La primera novetat:

Tast de vins dissabte, 16 de maig a les 20 hores, oferit pel Xavi de Cal Feru. Per Instagram, no us el podeu perdre. A Cal Feru, i tindrem tast de vins i caves els dies 16, 23 i 30 de maig. Animeu-vos i fem que els cellers, els restaurants, les artesanes i tothom que hi participa continuïn actius. 

Hi haurà més sorpreses. Estigueu atents a les xarxes socials @stllhortons

Darrera actualització: 10.06.2020 | 13:03
Darrera actualització: 10.06.2020 | 13:03