L’Ajuntament

Esports

Activitats esportives 2017-2018

Podeu consultar els horaris, preus i forma d’inscripció de les activitats dirigides que es porten a terme, en el Poliesportiu Municipal, a l’enllaç de sota:

ACTIVITATS DIRIGIDES 17-18

D’altra banda, en el link trobareu les activitats de les entitats esportives hortonenques per aquesta temporada:

ENTITATS ESPORTIVES 17-18

La Secció Esportiva Pau Casals ja ha preparat les activitats extraescolars programades pel curs vinent. El període d’inscripcions serà del 12 al 22 de setembre de 17:00 a 19:00 hores en el Poliesportiu Municipal.

Trobareu més informació i la butlleta d’inscripció en els PDFs:

Tríptic SEPC 17-18

Inscripcions SEPC 17-18

XXI Cursa de la Vinya

CLASSIFICACIÓ GENERAL

El 3 de setembre tindrà lloc la XXI Cursa de La Vinya, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons. Com cada any, els participants hauran de superar una distància de 10 quilòmetres i el 80% del recorregut es farà per camins rurals. La sortida estarà situada a la plaça d’Europa i començarà a les 9:00 hores. Ja es pot fer la inscripció presencialment a l’ajuntament o a través d’aquest enllaç.

Si voleu col·laborar com a voluntaris, el dimecres 26 de juliol es farà una reunió informativa, a les 19:30 hores, a la sala de plens del consistori hortonenc. Si no podeu assistir-hi, però voleu col·laborar, cal que ho comuniqueu a l’ajuntament: us podeu acostar a les oficines en els horaris habituals: o bé podeu trucar al telèfon 93 771 60 00 o enviar un correu electrònic a aquesta adreça: st.llorensh@ajhortons.cat.

En els PDFs trobareu més informació:

Cartell Cursa Vinya

Voluntaris Cursa de la Vinya

XXI CURSA DE LA VINYA – Reglament

Recorregut

recorregut

 

 

 

_________________________________

Activitats per al 2016-2017

En els següents links podreu trobar tota la informació de les activitats dirigides i de les activitats que ofereixen les diferents entitats esportives.

ENTITATS ESPORTIVES 16-17

ACTIVITATS DIRIGIDES 16-17

 

 

Comparteix-ho:

Share via emailShare on Facebook+1Share on Twitter