Can Serra està de festa!

Del 16 a les 20.00 h al 17 de juliol de 2022 a les 02.00 h

 

El veïnat de Can Serra de Sant Llorenç D'Hortons torna a engegar les festes d'estiu. Després de més de cinc anys sense celebrar les festes del barri i amb energia renovada, s'ha creat de nou la comissió de festes formada per veïns i veïnes del carrer Sant Sadurní, Carrer Montserrat Raventós i carrer Nou del municipi.

Anys endarrere, les festes de Can Serra eren un referent tant per veïns i veïnes de Sant Llorenç com de pobles al voltant. Es duien a terme activitats al carrer per totes les edats i es visibilitzava aquesta zona del municipi com una zona proactiva i amb voluntat pròpia. Molta gent pot recordar els sopars nombrosos que se celebraven, on participaven molts membres de les famílies i amics, i que acaben sent un punt d'unió entre les famílies i el barri.

Amb aquesta mateixa voluntat, neix de nou la comissió de festes de Can Serra. La comissió vol retornar l'esperit de proximitat amb al barri, retornar les ganes de celebrar, trencar la distància social i redescobrir a afinitats amb les persones que viuen al voltant.


Les festes de Can Serra es celebraran el dissabte 16 i diumenge 17 de juliol i es faran activitats com: torneig de petanca, concurs de decoració de balcons, xeringada de colors i un sopar popular amb música on es lliuraran sortejos i premis. Les activitats seran per totes les edats i gratuïtes. Caldrà inscripció prèvia per algunes activitats.


Si vols estar al dia de les novetats de les festes i seguir el programa d'activitats, escaneja el codi QR del cartell i uneix-te al canal de difusió d'informació. I a més, si ets veí o veïna d'aquest barri posa't en contacte amb la comissió per poder participar activament. 

 

 

Darrera actualització: 14.07.2022 | 12:09

Imatges