Club de lectura

Benvinguts al Club de lectura de Sant Llorenç d'Hortons

Ets un amant dels llibres? Vols reprendre l'hàbit lector? T'agradaria poder compartir la teva passió per les bones històries?

Apuntat al nostre Club de lectura!

En aquest club ens autogestionem, tots tenim veu i vot i, per tant, les lectures es trien entre tots.

Per comentar la lectura les trobades seran un dimecres de cada mes a les 20 h (Primera trobada al setembre-octubre pendent de confirmar).

La nostra idea és fer activitats culturals relacionades amb les lectures per als membres del club, sempre que sigui possible.

El pròxim llibre serà: Materials de construcció d'Eider Rodriguez (SINOPSIS):

Un home reposa inert en un llit d’hospital després d’haver patit un ictus. Una dona l’observa, corpresa, des d’una distància que no sap com desfer, mentre es comença a qüestionar els fonaments emocionals sobre els quals s’ha construït la identitat. Així comença aquesta novel·la sobre una filla, però també sobre una mare, una tieta i una germana que es debaten entre la tendresa i el ressentiment cap a la figura d’un pare alcohòlic i imperfecte però alhora extremament humà.

Eider Rodriguez reviu en aquest text personal i íntim l’origen de la seva educació sentimental. Concebuda amb la certesa que algunes coses només es poden entendre si s’escriuen, aquesta obra transita per l’existència d’una família del País Basc que es dedicava a vendre material de construcció mentre a casa seva bregaven amb els silencis, les renúncies i l’amor.

Darrera actualització: 08.08.2023 | 14:13