CACO 2023

Obertes les inscripcions per la IX CACO, Camina o Corre!

La cursa popular femenina, de 5 km i oberta a tothom, tindrà lloc el diumenge 12 de març.

Les inscripcions per a la IX CACO, Camina o Corre, que se celebrarà el diumenge 12 de març, ja estan obertes. Es tracta d’una cursa popular de 5 km per a totes les edats, sense cronometratge, i que s’emmarca dins dels actes de commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. 

Els i les participants estan convocades a les 10.45 h, quan es farà un escalfament de zumba a càrrec de Cristina Martos i Marina Buján. A continuació, hi haurà l’actuació de percussió dels Tabalots i a les 11 h començarà la prova. En finalitzar la cursa es faran estiraments, s’obsequiarà a totes les participants amb un regal, i s’entregaran premis a les tres primeres classificades i a les participants més joves i més gran de l’esdeveniment. Durant la cursa, a més, hi haurà avituallament i punts de control.

Per a poder participar a la IX CACO, Camina o Corre cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç. El preu de la inscripció és de 8€ (amb samarreta) o 4€ (sense samarreta). En aquest sentit, les samarretes estaran a la venda fins a exhaurir les 450 unitats disponibles des de la talla 4 fins a la XXXL. Aquest any, part de la inscripció es destinarà novament a La Mataró de TV3 per la salut cardiovascular.

L’Ajuntament fa una crida a la participació i agraeix la col·laboració en l’esdeveniment de la Diputació de Barcelona, Protecció Civil, Motor Club País del Cava, AC Marca, Casa Ametller i Tabalots.

Darrera actualització: 15.02.2023 | 11:31

Imatges

Darrera actualització: 15.02.2023 | 11:31