Fes-te voluntari/a

Amics de la gent gran

Ets de les persones que pensen que la vellesa és massa important per viure-la en soledat?

Doncs el teu voluntariat pot marcar la diferència per a moltes persones que pateixen soledat no desitjada. Com a persona voluntària, el teu paper és teixir vincles d'amistat a través del temps d'oci que comparteixis amb la gent gran en converses, passejos, jocs o anècdotes.

Les principals opcions de voluntariat són:

  • Acompanyament de passeig.
  • Acompanyament de compra o visita mèdica (sense entrar a la consulta)
  • Acompanyament al casal d’avis perquè es pugui assistir a alguna activitat que es faci i així facilitar la socialització 

Vols més informació? Si ets major d’edat, apropa’t al Casal o posa’t en contacte perquè et puguem explicar tots els detalls del voluntariat sense cap compromís.

Si finalment vols formar part d’Amics de la Gent Gran SLLH, ens reunirem en privat per trobar el voluntariat que s'alineï millor amb les teves expectatives i disponibilitat i amb les necessitats dels avis/es apuntats/des.

Amics de la Gent Gran de Sant Llorenç d’Hortons vetlla per garantir els drets i deures de les persones voluntàries mitjançant la signatura de la Carta de Compromís, , tal com obliga la Llei 25/2015, del 30 de juliol del voluntariat i del foment de l’associacionisme. 

Darrera actualització: 26.10.2022 | 09:00
Darrera actualització: 26.10.2022 | 09:00