Salutació de l'Alcalde

Benvingut/da a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons. Des d’aquí podràs consultar i tenir tota la informació de qui som, què fem i de com és i què trobar al nostre municipi.

Estem treballant per a tenir i desenvolupar un web que faciliti una major comunicació i interacció entre la ciutadania i l’Ajuntament. La nostra intenció i voluntat és obrir l’Ajuntament a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi per a aconseguir la màxima transparència en la nostra gestió.

Volem governar al vostre costat i, sobretot, millorar la vostra qualitat de vida. Això s’aconsegueix establint i potenciant la màxima comunicació amb tots vosaltres per saber en cada moment les vostres inquietuds i opinions.

Us animo, doncs, a fer servir les noves tecnologies i la pàgina web de l’Ajuntament com una eina per a conèixer millor el nostre municipi, un municipi ubicat en un entorn privilegiat en el que hi predominen les vinyes, on es respira pau i on es pot gaudir de la naturalesa i de la seva gent.


L’Alcalde

Darrera actualització: 14.07.2023 | 11:12
Darrera actualització: 14.07.2023 | 11:12