Celebra el Carnaval a Sant Llorenç d’Hortons el 25 i el 27 de febrer!

Del 25 a les 16.45 h al 27 de febrer de 2022 a les 13.00 h

 

Divendres a la tarda es farà un berenar amb música i diumenge al matí hi haurà la tradicional Rua i Batucada pels carrers de la vila

Sant Llorenç d’Hortons celebrarà el Carnaval el divendres 25 i el diumenge 27 de febrer. Els actes s’iniciaran divendres amb un berenar amb música a la plaça del Referèndum de l’1 d’Octubre, que començarà a les 16:45 hores i durarà fins les 18:45, i on es gaudir de xocolata acompanyada de galetes (amb opcions per a intolerants a la lactosa i celíacs). Aquesta activitat està organitzada per l’AMPA Pau Casals amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Les celebracions de Carnaval seguiran el diumenge 27 de febrer amb la tradicional Rua de Carnaval i Batucada, que començarà a les 11:30 hores i tindrà una durada d’una hora. El recorregut pels carrers del municipi serà el següent: la sortida es farà des de la plaça del Referèndum de l’1 d’Octubre, per continuar per la ronda de les Escoles, el carrer Pau Casals sentit carrer Catalunya, amb pujada pel carrer Major fins al carrer Santa Filomena, per anar fins al carrer Canals, el carrer Generalitat, i acabar de nou a la plaça del Referèndum de l’1 d’Octubre.

A més, hi haurà un concurs de disfresses per als infants que participin a la Rua, i els premis seran vals per comprar llibres o material escolar a l’Estanc Tardà per valor de 30 euros. La Rua de Carnaval està organitzada per l’Ajuntament, l’AMPA Pau Casals i l’AMPA Els Gotims.

Quin cost té:

Sense cost

Darrera actualització: 23.02.2022 | 14:46

Imatges