7a edició del ViArt

Del 6 al 7 d'abril de 2019 a les 00.00 h

El 6 i 7 d’abril se celebrarà la setena edició del ViArt, la fira de vins ecològics, artesans i restauradors. La major part dels actes es desenvoluparan, el primer dia, a la plaça del Referèndum de l’U d’Octubre i al Poliesportiu Municipal.

Durant aquesta celebració que rebrà la visita de diferents autoritats, entre elles, l'exconsellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs, el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Xavier Lluch, i la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet, tindran lloc moltes activitats, com ara la Festa de la Primavera de l’EMAP, maridatges de plats i vins, tallers, castells, música, dansa i trobades de puntaires i de plaques de cava. Els Bastoners i el Ball de Diables del Terrazel també participaran en el ViArt. Podeu consultar els horaris de les activitats en el cartell.

A més, tindrà lloc el 7è concurs de pintura ràpida ViArt Memorial Salvador Alibau. El segellat de les teles s’iniciarà a les 8:00 hores. El concurs començarà una hora després. En  el PDF podeu veure les bases.

Dins del ViArt i en el marc del Barnasants, el cantautor menorquí, Cris Juanico, oferirà,  a La Sala, a les 22:00 hores, un concert íntim amb un repertori que inclou una selecció de les millors peces que l’han acompanyat al llarg dels més de 25 anys de carrera musical, des dels seus inicis amb Ja t’ho diré fins a l’actualitat. Per a aquest concert, l’artista estarà acompanyat per Quim Ribó a la guitarra. L’entrada costa 5 euros i es pot adquirir anticipadament a les oficines del consistori hortonenc i a l'estanc Tardà, i també el mateix dia del recital.

Pel segon dia del ViArt es desenvoluparà l’última i única activitat de la jornada: una sortida organitzada pel Grup de Caminaires que s’iniciarà des de davant de l’ajuntament, a les 9:00 hores. El recorregut passarà per Can Miquel de Les Planes. Els participants hauran de portar una copa per tal de poder fer un tast de vins durant la sortida. En el cartell teniu més informació.

Poliesportiu

Catalunya, 43 - 08791 Sant Llorenç d'Hortons - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 937717102
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.04.2019 | 13:01

Documentació

jpg viart2019
1,5MB