JUGANTOTS - 20 jocs gegants de fusta

Dilluns, 8 d'agost de 2022 de 10.00 h a 13.00 h

Jocs gegants per a tota la família

  • Horari: de 10h a 13h
  • Lloc: Plaça mossèn Comerma – Marimon Llança
  • Capacitat. 120 participants.

 

Els Jugantots són una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta. Neixen amb la idea de trobar una activitat d’entreteniment per a petits i grans, en què sense haver de llegir les instruccions ni esperar que ningú hagi d’explicar el funcionament, tothom pugui començar a jugar en el moment d’arribar a l’activitat.

A “Jugantots” donem importància al joc en sí mateix, com una eina per a l’entreteniment i amb un mitjà per potenciar les relacions personals entre familiars i amics, així com el manteniment de la tradició del joc de taula en una generació nascuda en l’era de la consola de joc i el mòbil. I què millor que jugar a Jocs de Taula Gegants?

Construïts artesanalment un a un, tots els jocs tenen la fusta com a element principal, el que els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb colors alegres que inciten al joc i la participació.

Aquesta és una activitat pensada per divertir-se en família, amb un ampli marge d’edats, de 0 a 100 anys. Tothom té un espai per jugar, des del més petits de la casa amb jocs simples i d’habilitat fins als més adults amb jocs d’estratègia i raonament.

Jocs amb els que has jugat sempre, però aquesta vegada amb una mida … diferent!

És una activitat que omple carrers, places i espais, i no té límits de participació, tothom pot començar a jugar en el moment en què s’inicia l’activitat, ja que no necessita cap explicació ni ajuda, tot i que l’activitat compta en tot moment amb dos monitors/res de suport.

Joc de l’oca, Tres en ratlla gegant, Qui és qui?, Loopings, Dòmino, Puzzle, Aneguets, Tangram, Mikado, el Penjat, la Pesca, Indiakes, Parxís, Dames, OX, Golf, Anelles, Bowling, Jenga Max, Grand Prix, Baby Memory…

Darrera actualització: 18.07.2022 | 14:53