VIART - Taller infantil: drac de Sant Jordi (B)

Dissabte, 22 d'abril de 2023 de 17.00 h a 18.00 h

Places limitades!

De la mà del Centre Zig Zag, el Viart 2023 ofereix diferents tallers adreçats als infants per fomentar l'art. A la tarda del dia 22 d'abril hi han programats 2 tallers consecutius de creació de dracs de Sant Jordi d'1h de duració cada un.

Taller del drac de Sant Jordi (A partir de collage de fustes  i pintura acrílica)

Us proposem representar un drac a partir del que ens suggereixin retalls de fusta, incentivant la projecció visual d’una figura a partir de la fragmentació. Per donar-hi més unitat, ho pintarem amb unes gammes de colors concretes: cada alumne aprendrà a preparar-se una paleta de tons.

  • Horari dels tallers: 16:00 fins 17:00  // i //  17:00 fins 18:00
  • Els 2 monitors del Zig Zag proporcionaran el material necessari per l’activitat.
  • Millor si els infants porten roba còmoda que es pugui tacar o una bata. 
  • LLoc: Cal Jove
  • Es prega reserva de plaça per facilitar l'organització de l'activitat: st.llorensh@ajhortons.cat o 93 771 60 00
  • Places limitades

Centre Zig Zag: "Dedicat a la plàstica i el dibuix, on potenciem la creativitat i la imaginació, deixem que cada alumne sigui lliure de triar el seu treball, i que cada treball sigui únic i personal. Oferim tallers per a totes les edats, i barregem la integració i la  convivència de persones, edats i cultures, amb un tracte personalitzat. Ens adaptem perquè tothom hi estigui bé, aprenent i descobrint,  desconnectant i sociabilitzant-se. Ensenyant el respecte al material, al treball i als companys. Amb un equip de mestres procedents de les arts visuals, professionals de la pedagogia i de branques artístiques. Amb sensibilitat per ajudar al creixement personal dels alumnes".

Darrera actualització: 27.03.2023 | 10:52

Imatges