VIII Concurs de Pintura Ràpida Memorial Salvador Alibau

Dissabte, 9 de d’abril de 2022 de 09.00 h a 14.00 h

Participa al VIII Concurs de Pintura Ràpida ViArt 2022! ​


El proper dissabte 9 d’abril tindrà lloc a Sant Llorenç d’Hortons la fira ViArt. I dins d’aquest marc l’Ajuntament convoca el VIII Concurs de Pintura Ràpida Memorial Salvador Alibau, que té per objectiu promocionar la pintura dins del marc cultural del municipi. El tema del concurs és lliure i les inscripcions per les dues categories -adults i infantil- són gratuïtes. Pel que fa a la tècnica i l’estil, l’autor o autora pot utilitzar les que consideri més adients per la seva obra.

Les obres presentades no poden haver participat en edicions anteriors d'aquest concurs i no podran ser signades fins després del veredicte del jurat. Hi haurà dues categories per poder-hi participar: adults i infantil -per poder participar en aquesta última no s’han d’haver fet els 13 anys en el moment del concurs-.
Inscripcions.

Les inscripcions per poder participar en el VIII Concurs de Pintura Ràpida ViArt, que són gratuïtes, s’han de realitzar el mateix dissabte 9 d’abril entre les 9 i les 9:30 hores al poliesportiu municipal (Carrer Catalunya, 43). Es poden presentar com a màxim dos obres per a treballs a l’oli i quatre per altres tècniques. El quadre només s’acceptarà preparat en un sol color en el cas de les teles.

Entre les 14 i les 14:15 hores es portaran les obres al mateix punt d’inscripció (al poliesportiu municipal) i es farà entrega d’un document per identificar l’obra. La valoració es realitzarà de 16 a 17 hores, i l’entrega de premis es farà a partir de les 17 hores al mateix poliesportiu.

Jurat:
El jurat del concurs estarà format pel regidor Jordi Planas, la pintora Isabel Fuentes, i pel professor de pintura Pep Andrade.

Informació addicional

Consulteu les bases del concurs a www.ajhortons.cat/actualitat/noticies/participa-al-viii-concurs-de-pintura-rapida-viart.html

Premis

Adults:

1r Premi ViArt: 400 euros

1r Premi ViArt per l’artista resident a Sant Llorenç d’Hortons: 200 euros

Accèssit: 200 euros

Infantil:

Primer premi local: material de pintura valorat en 60 euros

Primer premi general: material de pintura valorat en 60 euros

Quin cost té:

Gratuït

Sala de la Societat

Major, 47 - 08791 Sant Llorenç d'Hortons - Barcelona (Espanya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 31.03.2022 | 14:49