14 cellers participaran en el tast de vins del ViArt

Dijous, 7 de d’abril de 2022 a les 12:00

La firà serà aquest dissabte 9 d’abril i estarà oberta d’11 a 22 hores

El ViArt se celebrarà aquest dissabte 9 d’abril a Sant Llorenç d’Hortons i entre les activitats programades hi ha un tast de vins, que es farà a les 12 hores a La Sala (Carrer Major, 49), i on 14 cellers donaran a tastar un dels seus vins. L’acte es tastarà conduït per Rubén Parera, del celler Finca Parera. El preu de l’activitat és de 15 euros i es recomana reservar trucant al telèfon 93 771 60 00.

A continuació, els cellers que participaran i els vins que oferiran a tastar:

  • Celler Can Pasqual: Oxígen 2013 (Cava Brut Nature elaborat amb xarel·lo)
  • Celler Agro Eco Samora: Font de la Gauxa (Vi blanc elaborat amb xarel·lo)
  • Celler Sanromà: 125 2020 (Vi negre elaborat amb ull de llebre)
  • Celler Sant Joanes: Sant Joannes 2022 (Vi rosat elaborat amb sirà)
  • Celler Pla d’en Jan: Bon Jan 2019 (Vi blanc elaborat amb xarel·lo, garnatxa blanca i macabeu)
  • Celler Vinyes 7 Pams: Parceres (Vi blanc elaborat amb xarel·lo)
  • Celler Avenc del Garraf: Avenc Ginesta 2019 (Vi blanc elaborat amb xarel·lo)
  • Celler Finca Parera: Claret 2021 Fins als Kullons (Vi negre elaborat amb xarel·lo, sumoll i garnatxa blanca)
  • Celler Esteve Gibert: L’oblit 2017 (Vi negre elaborat amb sumoll)
  • Celler Mas Pòlit: Mas Pòlit 2019 (Vi negre elaborat amb garnatxa negra, cabernet sauvignon i sirà)
  • Celler Dumenge: Xarel·lo vermell 2021 (Vi escumós elaborat amb xarel·lo vermell)
  • Celler Can Marlès: Fusta de Boix 2014 (Vi blanc elaborat amb chardonnay)
  • Celler Vins El Cep: Pla del Bosc (Vi blanc elaborat amb xarel·lo vermell)
  • Celler Castell d’Age: 100% Orange 0% SO2 2020 (Vi blanc elaborat amb garnatxa blanca)

El ViArt

El ViArt és una fira de caràcter anual que va néixer al municipi ara fa 10 anys amb la voluntat de fusionar els vins i els caves ecològics, biodinàmics o naturals amb l’art, i les seves diferents expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, etc. Els cellers participants en aquest esdeveniment tenen com a denominador comú una agricultura que mostra respecte pel medi ambient i una mínima intervenció durant el cicle de la vinya i l’elaboració del vi. Des de la terra, a les vinyes, fins el producte final, el vi.

Consulta aquí el programa del ViArt 2022

Darrera actualització: 07.04.2022 | 12:47