Els alumnes de 3r de Primària de l’Escola Pau Casals visiten l’Ajuntament

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 00:00

L’alcalde i el regidor de Cultura els han rebut a la Sala de Plens, on els han explicat el funcionament del consistori i han respost les seves preguntes

Els alumnes de 3r de Primària de l’Escola Pau Casals de la vila han visitat aquest dimecres 1 de juny l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons. Els nens i nenes han estat rebuts a la Sala de Plens per l’alcalde, Jordi Ferrer, i el regidor de Cutura, Jaume Julibert. Seguidament, el batlle ha explicat als nois i noies com es prenen les decisions els polítics en el consistori.

Els alumnes s’han mostrat molt interessants amb les explicacions de l’alcalde i el regidor, i han fet diverses preguntes, com ara si és possible que Sant Llorenç d’Hortons tingui un institut, o si es poden posar més arbres al municipi, i també volien saber quin any es va construir l’edifici de l’Ajuntament, entre d’altres.

Totes les qüestions han estat respostes per l’alcalde i el regidor de cultura, que posteriorment han acompanyat els nens i nenes a conèixer les instal·lacions de l’Ajuntament. I, finalment, Julibert els ha acompanyat a visitar els edificis i espais emblemàtics de Sant Llorenç d’Hortons -com el Centre Cultural Joana Raspall- i els ha explicat la història de cadascun.

Darrera actualització: 02.06.2022 | 13:14