A partir del 25 de juliol hi haurà autobús per anar de Gelida a Sant Sadurní per agafar el tren

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 00:00

Amb motiu de les obres de la línia R4 Rodalies

L’alcalde, Jordi Ferrer, es va reunir fa unes setmanes amb els responsables de HILLSA per tenir informació actualitzada sobre els horaris i serveis post COVID-19, els horaris de l’agost i el servei de suport que es posarà quan RENFE comenci les obres  de la línia R4 RODALIES. Aquestes obres provocaran que el tram Gelida – Sant Sadurní quedarà tallat per obres del 25 de juliol al 25 de novembre. Aquestes obres són per adaptar l’ample de la via i millorar algun dels talussos. Pel que fa a les obres, a partir del 25 de juliol, la línia R4 de Rodalies es veurà afectada per obres entre Martorell a Sant Sadurní d’Anoia. RENFE farà aquest tram amb autobusos que aniran des de l’estació de Gelida a la de Sant Sadurní per Autopista.
A més, HILLSA, en col·laboració amb la Generalitat, reforçarà el servei  amb autocars que faran el trajecte Sant Sadurní, Gelida, i directe a Barcelona cada mitja hora. Per tant, es podrà anar amb la llançadora fins a Gelida i allà agafar el bus directe cap a Barcelona
Quant a la desinfecció dels autobusos se segueix el protocol de neteja i desinfecció que recomanen les autoritats sanitàries per als transport públics.
La llançadora encara no fa el 100% dels viatges, està a un 85-90% del seu horari habitual (Es considera que en no haver escoles, universitats i que cada cop s’ha instal·lat més el teletreball, la demanada ha baixat.
Els horaris surten a la seva web, dins l’apartat d’Horaris actuals per mesures coronavirus.http://hillsabus.com/Webnova/
Pel que fa al T-Bus cap a Gelida estació surt a les 18.32 hores i el darrer T-Bus des de Gelida fins a Sant Llorenç (El Grandet) surt de l’estació a les 19.52h.
El bus directe exprés a l’agost no funciona. 
Aquest servei es va aconseguir amb l’esforç de Gelida i Sant Llorenç, amb la voluntat d’Hillsa i amb l’ajut econòmic de la Generalitat.  Quanta més gent l’utilitzi, més reforçat es veurà i tindrà continuïtat.

 

Darrera actualització: 24.07.2020 | 07:44