ACTUALITZACIÓ: Activitats d'estiu Sant Llorenç d'Hortons

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 00:00

Del 22 de juny, al 30 de juliol es poden fer inscripcions per setmanes per a les edats de p-3 fins a sisè

El Casal d'Estiu és una activitat educativa, una experiència social, i un espai d'aprenentatges i valors Ofereix als infants i joves la possibilitat de realitzar activitats de lleure a prop del seu entorn habitual (barri, població, És una època de l'any especial i plena de recursos amb l'objectiu que els infants i joves assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament com a persona a partir de les mateixes activitats i vivències El casal d'Estiu proporciona un gran ventall d’activitats de lleure de caire  educatiu amb les que gaudir l’estiu d’una forma divertida i participativa.

Engunay els horaris seran de les 9.00 a les 13.00 hores; de les 9.00 a les 15.00 hores amb dinar i de les 9.00 a les 17.00 hores amb dinar. L'acollida es realitzarà de les 8.00 a les 9.00 hores. 

Amb la temàtica "Creem nusos i retrobem-nos" volem fer partícips i còmplices del nostre estiu. 

Per al grup de xics de P-3 a P-5 es proposa el viatge al·lucinat de les Etes. Les Etes i la Bolboreta passegen pel barri i se n’adonen de la gran diversitat cultural i de situacions familiars Cada cosa que veuen les transporta a una cultura diferent, pròpia de  diversos llocs d’arreu del món! Amb elles viatjarem per diferents barris i així descobrirem quines són les tradicions i les ma neres de fer d’aquests grups culturals i el motiu del perquè es desplacen les persones Cada setmana tindrà un eix d’activitats específic i un gran repte a aconseguir entre tots i totes.

Inscipcions a traves http:/estiu.fundesplai.org

La data límit d'inscripció és el 12 de juny i el Casal començarà, si tot evoluciona favorablement, el 29 de juny.

Les característiques es poden veure afectades en funció de les informacions que es rebin del Departament de Salut.

 

Darrera actualització: 26.05.2020 | 14:36

Imatges

casal nens 2 casal nens 3