Adif restableix la circulació ferroviària en el tram Martorell-Sant Sadurní

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 00:00

Renfe restableix el servi de la línia R4 de Rodalies

Adif ha restablert a l'inici del servei  des del diumenge 13 de desembre, la circulació ferroviària en tota la línia Barcelona-Vilafranca del Penedès-Sant Vicenç de Calders després de finalitzar les complexes actuacions, iniciades el passat mes de juliol, per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

El restabliment del trànsit s'ha produït per les dues vies entre Martorell i Sant Sadurní d'Anoia i entre aquesta última i Els Monjos, a la via afectada pels treballs. D'aquesta manera, Renfe recupera el servei ferroviari de la línia R4 de Rodalies de Catalunya en el tram Sant Sadurní - Martorell.

Durant la interrupció de l'trànsit, Renfe ha facilitat la mobilitat dels viatgers mitjançant un servei alternatiu per carretera en el tram afectat. Així mateix, els tràfics de mercaderies recuperen els seus trajectes habituals per aquesta línia.

Després de reprogramar el cronograma previst, Adif ha complert amb el compromís de restablir la circulació en l'última data anunciada. Aquest decalatge respecte a la data inicialment prevista (16 de novembre) s'ha degut a factors aliens a l'execució de les obres, com la vaga de personal de circulació del lloc de comandament d'Adif a Barcelona, ​​que ha condicionat les operacions necessàries per al desenvolupament dels treballs en horari nocturn, així com afectacions pel Covid-19.

 

Darrera actualització: 15.12.2020 | 10:52