Ajuts per a comerços i empreses de serveis

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 00:00

El Consell Comarcal forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses 'Catalunya Emprèn' i ajuda els emprenedors i les empreses a tramitar els ajuts que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

Enguany s’han convocat ajuts adreçats als tallers mecànics, els serveis fotogràfics, les copisteries i arts gràfiques, els serveis de reparacions, les agències de viatges detallistes, les tintoreries i bugaderies, les perruqueries i els salons de bellesa, els bars i restaurants, i els serveis de menjar preparat i càtering.

Els ajuts estan adreçats a la recuperació de locals buits, a la reforma dels establiments (incloses parades de mercats) i a la instal·lació de sistemes digitalitzats de punts de recollida (Click & Collect).

L’import dels ajuts serà de fins al 50% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 5.000 €, i les accions de recuperació, reforma o instal·lació s’han de dur a terme durant l’any 2019.

Els ajuts es poden sol·licitar fins a esgotar els fons i, com a màxim, el 31 de desembre de 2019. Les sol·licituds s’han de presentar segons el model normalitzat que hi ha a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Les persones emprenedores i les empreses de l’Alt Penedès que vulguin rebre assessorament sobre la tramitació d’aquests ajuts poden sol·licitar entrevista a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal, trucant al 93 890 00 00, ext. 135, o per mail escrivint a procom@ccapenedes.cat.

Darrera actualització: 16.07.2019 | 16:52