Can Serra torna a engegar les festes d’estiu

Dimarts, 26 de d’abril de 2022 a les 00:00

La celebració serà el 16 i el 17 de juliol, i hi hauran diverses activitats com un concurs de decoració de balcons i un sopar popular amb música

El veïnat de Can Serra de Sant Llorenç d’Hortons ha decidit tornar a engegar les festes d'estiu. Després de més de cinc anys sense fer-ho, i amb energia totalment renovada, s'ha creat de nou la comissió de festes formada per veïns i veïnes dels carrers Sant Sadurní, Montserrat Raventós i Nou. Abans, les festes de Can Serra eren un referent tant per veïns i veïnes del municipi com de pobles del voltant. Es duien a terme activitats al carrer per totes les edats i es visibilitzava aquesta zona de la vila com a proactiva i amb voluntat pròpia.

La comissió de festes de Can Serra ha nascut amb aquesta mateixa voluntat, i vol retornar l'esperit de proximitat amb el barri, així com les ganes de celebrar, trencar la distància social i redescobrir afinitats amb les persones que viuen al voltant.

Les festes del barri seran el dissabte 16 i el diumenge 17 de juliol, i es faran activitats com: torneig de petanca, concurs de decoració de balcons, xeringada de colors i un sopar popular amb música on es realitzaran sortejos i hi hauran premis. Les activitats seran per totes les edats i gratuïtes, però per algunes caldrà inscripció prèvia.

Si vols estar al dia de les novetats de les festes i seguir el programa d'activitats, escaneja el codi QR del cartell i uneix-te al canal de difusió d'informació. I a més, si ets veí o veïna d'aquest barri posa't en contacte amb la comissió per poder-hi participar activament. 

Darrera actualització: 25.04.2022 | 09:30