Ciutadania i Ajuntament participen en el procés de valoració dels Pressupostos Participatius 2022

Dilluns, 29 de maig de 2023 a les 08:00

El consistori agraeix als veïns i veïnes i al personal municipal la seva implicació en aquest projecte.

El passat 13 d’abril es va dur a terme al Centre Cultural Joan Raspall la sessió valorativa dels Pressupostos Participatius 2022 impulsats per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons. 

La jornada es va dividir en dues parts: la primera, adreçada a representants polítics i tècnics locals de diferents àrees implicades en el desenvolupament del projecte; i a la tarda, oberta als veïns i veïnes. L’objectiu d’aquesta trobada era impulsar conjuntament un procés deliberatiu per avaluar l’experiència de pressupostos participatius desenvolupats per primera vegada al municipi l’any 2022. 

Sonia Gracia, regidora de Participació Ciutadana i Transparència, destaca que “vull donar les gràcies i felicitar a tothom per la feina feta i els resultats obtinguts en els primers processos participatius del municipi, i espero amb molta il·lusió la propera edició i poder participar com a ciutadana en aquesta festa de la democràcia i poder seguir millorant el nostre municipi”.

El resultat d’aquesta sessió ha estat l’elaboració d’una memòria que es pot consultar íntegrament en aquest enllaç i que recull, entre d’altres, les fortaleses i febleses que s’han detectat en les sis fases a partir de les quals es va desenvolupar l’experiència dels Pressupostos Participatius: impuls i difusió; presentació de propostes; validació de les propostes presentades; publicació de les propostes i retorn de la validació; votació; resultats i execució. A més, també es posen sobre la taula diferents propostes tècniques de millora.

Finalment, cal apuntar que la realització d’aquesta sessió d’avaluació -que ha tingut un cost total de 2.686,20€- ha comptat amb el suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona a través d’una subvenció per valor de 1.872,92€.

Darrera actualització: 28.05.2023 | 08:02