Comencen les obres d’ampliació de la depuradora de Sant Llorenç d’Hortons

Dilluns, 31 de de gener de 2022 a les 00:00

S’incrementarà la capacitat de l’actual i se’n construirà una altra de nova

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va iniciar el passat divendres 21 de gener les obres per a l’optimització del sistema de sanejament de Sant Llorenç d’Hortons. L’actuació té un cost de 2.523.844,89 euros, i els treballs, que tenen una durada prevista de 10 mesos, s’han adjudicat a les empreses Copisa i Aigües de Catalunya.

El projecte que s’executa permetrà incrementar la capacitat de tractament de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) del municipi, construint-ne una de nova i incrementant i adequant la capacitat de l’actual. També es recollirà l’aigua residual generada al vessant sud-oest de la vila, enviant-la a la nova depuradora i assegurant així el tractament de tota l’aigua residual generada al nucli urbà i la reducció de nutrients.

L’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, ha celebrat l’inici de les obres i ha destacat que “feia temps que l’equip de govern perseguia aquest projecte i ara, finalment, podem veure com aquesta actuació tan necessària per al municipi es durà a terme”.

Darrera actualització: 27.01.2022 | 15:39