Commemorem el 25N: Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 00:00

Divendres 25 de novembre se celebraran a Sant Llorenç d’Hortons diferents propostes lúdiques i reivindicatives obertes a tota la població. 

El 25 de novembre es commemora arreu del món el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, una jornada dedicada a posar de manifest l’existència de les violències contra les dones en tota la seva magnitud,  així com la implicació d’administracions i societat per a facilitar recursos que la combatin i posicionar-se en contra de qualsevol forma de violència masclista.

I Sant Llorenç d’Hortons se sumarà aquest 2022, un any més, a la celebració d’aquesta diada amb l’organització de diferents propostes de sensibilització de la mà de l’Ajuntament i el teixit associatiu local per tal de refermar el seu compromís i convenciment en la prevenció i erradicació de qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra les drets i la dignitat de les dones.

La jornada tindrà lloc aquest divendres dia 25 a La Sala a partir de les 22.30 h. La regidora d’Igualtat, Teresa Munné, obrirà l’acte i, a partir d’aquí, els assistents podran presenciar el parlament a càrrec d’Elisenda Condomines, psicòloga forense; castellers de la mà dels Vailets de Gelida; i una sessió de vinils amb Geni.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 12:59

Imatges