Comunicat de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 00:00

En relació amb la repercussió del programa Islàndia de RAC1 sobre el F.C. Hortonenc

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons emet aquest comunicat en relació amb les manifestacions aparegudes arran de l’emissió del programa Islàndia de RAC1 sobre el F.C. Hortonenc.
1.- Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons no volem valorar les decisions i manifestacions que es fan a nivell particular.
2.- L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons sempre ha treballat, treballa i treballarà amb les entitats del municipi els valors com la igualtat, la inclusió i la no discriminació.
3.- Sempre hem condemnat i condemnarem les conductes que no s’avinguin amb les de l’ètica en l’igualtat, la participació i el respecte per les condicions de gènere.
4.- Les polítiques actives per eradicar els tractaments sexistes han estat i estaran presents en els nostres protocols d’actuació tant per entitats culturals com per esportives.
5.- Manifestem que des de l’Ajuntament continuarem treballant perquè els comportaments i actuacions de les nostres entitats i clubs siguin exemplars i representin amb total dignitat el nostre municipi.

Darrera actualització: 07.10.2020 | 17:48