Consulta l’agenda d’activitats del programa “Treball, Talent i Tecnologia” pel mes de novembre

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 08:00

Les diferents propostes van adreçades a les empreses del territori i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a tttpenedes@ccapenedes.cat o trucant al telèfon 93 890 00 00 (ext. 130 o 134).

El programa “Treball, Talent i Tecnologia” -del que l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons en forma part- ofereix per aquest mes de novembre noves activitats i jornades amb l’objectiu de seguir acompanyant a les persones i empreses de l’Alt Penedès en la transició digital. 

En aquest sentit, aquestes són les accions que hi ha previstes al llarg de les pròximes setmanes:

  • 10 de novembre (de 10.30 a 12.30 h): presentació al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès de la Guia resultant del projecte “Estratègies i casos d’estudi de digitalització en vitivinicultura” que ha desenvolupat INNOVI. Aquesta guia donarà les indicacions bàsiques a micro i petits cellers sobre com incorporar la digitalització a partir d’una diagnosi i estratègia individualitzada.
  • 14 de novembre (de 09 a 13 h): jornada “Tecnologies disruptives al Sector Agroalimentari” al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos. En aquesta jornada s’identificaran els reptes de transformació digital de la cadena de valor alimentària de la comarca, així com els perfils professionals amb aquestes noves competències digitals.
  • 22 de novembre (de 09.30 a 11.30 h): tancament del cicle de jornades a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia amb l’acte "Digitalització i sostenibilitat. Un binomi indivisible". Diferents empreses parlaran de com han realitzat canvis en la seva digitalització i de com aquests canvis han millorat el seu funcionament i han suposat una millora en la sostenibilitat.

A banda d’aquestes tres jornades cal recordar que es manté obert el període de inscripció per rebre informació del projecte “La Volta 4.0.” sobre logística compartida dels cellers.
 

Darrera actualització: 08.11.2022 | 08:41