Del 21 al 29 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Dilluns, 23 de de novembre de 2020 a les 00:00

Podeu consultar les accions i els recursos al següent enllaç https://bit.ly/RecursosVirtualsEWWR2020

Del 21 al 29 de novembre celebrarem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Enguany, s’han unit esforços i s’han recopilat tots els materials i accions eminentment virtuals - alguns dels quals de nova fornada - en un sol portal interactiu.

 L'objectiu és que hi podeu accedir fàcilment i fer-ne difusió directament i pugueu tenir-ne informació  

Us mostrem el portal interactiu a l'enllaç següent:

https://bit.ly/RecursosVirtualsEWWR2020

El portal i el conjunt dels recursos és un esforç compartit entre l'Agència de Residus de Catalunya, l'AMB i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

En total, el portal recull més de 40 recursos entre infografies, vídeos, reptes, webinars i l'estrena d'una websèrie de 9 capítols.  

El portal està plantejat no com un catàleg de recursos sinó com una narració que permet entendre la problemàtica dels residus invisibles i la importància de la prevenció dels residus a mida que anem descobrint el conjunt de recursos (sigui per temes o per tipus d'activitats).

Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons us convidem a visitar la pàgina i a ser més conscients de què comporta no tenir-ne cura.

Darrera actualització: 23.11.2020 | 13:01