Des del 2 de gener el servei de distribució de l’aigua al Grandet està gestionat per l’Ajuntament de Piera

Dijous, 5 de gener de 2023 a les 00:00

El canvi de model no implica cap tipus de modificació tarifaria ni d’increment en la quota que paguen els usuaris i usuàries del Grandet per a la prestació d’aquest servei.

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons informa que des del passat 2 de gener l’Ajuntament de Piera ha iniciat la municipalització del servei de distribució d’aigua. Un canvi de model que afecta de forma directa als veïns i veïnes del Grandet

I és que des d’aquest 2023 el servei de distribució d’aigua que es presta en aquesta zona de Sant Llorenç d’Hortons passa a estar gestionat íntegrament per l’empresa Aigües de Piera, de titularitat municipal i gestionada per l’Ajuntament de Piera. 

Aquest canvi en el model de gestió no implica cap tipus de modificació tarifaria ni d’increment en la quota que paguen els usuaris i usuàries del Grandet per a la prestació d’aquest servei. Cal recordar que fins ara el servei de distribució de l’aigua al Grandet estava gestionat per l’empresa Anaigua. 

Per resoldre dubtes o possibles incidències, els abonats tenen un telèfon d’atenció telefònica: el 93 708 78 00, de dilluns a divendres, de 09 a 13 h. A més, també hi ha un telèfon 24 hores per a les incidències, que és el 680 478 790. Finalment, també poden enviar un correu electrònic a l’adreça info@ipsaserveismunicipals.cat.
 

Darrera actualització: 05.01.2023 | 13:53