D’Hortons 2020, Poetes a la Bassa Gran se celebrarà el divendres 24 de juliol al Pàmpol

Dimarts, 7 de de juliol de 2020 a les 00:00

El recital de poesia, que començarà a les 22.00 hores, comptarà amb la participació de Josep Checa, Anna Gas i Marta Pérez i Sierra

El divendres, 24 de juliol, tindrà lloc al Pàmpol de Sant Llorenç d’Hortons -carretera de Gelida s/n- el certamen D’Hortons 2020, Poetes a la Bassa Gran. Una edició poètica que enguany, per motius de seguretat i distanciament canvia d’ubicació.
El recital poètic s’iniciarà a les 22.00 hores del divendres 24 de juliol i l’edició d’enguany comptarà amb la novetat que es podran adquirir llibres dels poetes participants.
En l’edició de 2020 hi participarà Josep Checa, poeta de Caldes de Montbui que compta amb els premis GAT Literari de Torelló, Penya Joan Santamaria, Premi Jacint Verdaguer de Calldetenes, Pemi Vila de Martorell, Premi V Certamen Internacional Àngel Ferrer de Haikus dels Amics de la Unesco i Premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó. Té una extensa obra amb els títols El temps i les paraules, Tots els teus noms, La temerària estratègia del funàmbul cec, Llimerols de lluna, La Busca, Què vols que et porti?, 30 orquídies, Carrer Malats, Els arbres que no conec, L'enteniment de les bèsties, Viena, La barberia i Pell d'ànima.
També hi participarà Anna Gas, jove poeta de Barcelona, que va començar escrivint contes a l'adolescència tardana amb els quals va rebre, entre 2013 i 2015, alguns premis literaris locals per a obra inèdita, fins que el 2017 va ser mereixedora del 18è Premi Joan Duch de Poesia per a joves escriptors amb què va publicar el primer volum de poemes, Crossa d’aigua (Editorial Fonoll). Ha estat inclosa en diverses antologies i els seus poemes han estat traduïts al castellà i a l'italià. Ha cursat el grau d'Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona i el de Psicologia. El 2019, publicà Llengua d'àntrax
Finalment, la tercera participant en aquesta edició serà Marta Pérez i Sierra mestra i llicenciada en Filologia Catalana. Ha publicat un llibre de relats curts, I demà, l’atzar i els poemaris: Sexe Mòbil Singular, SMS, Fil per randa, Dones d’heura, que va obtenir el Premi Jordi Pàmias 2010 de poesia a Guissona, Bocins, Si goso dir-li un mot d’amant, M’he empassat la lluna, finalista del premi de poesia Miquel Arimany, Un segon fora del dubte, Ostatge XXII Premi de Poesia Josep Fàbregas i Capell – Vila de Sallent, Llavors els peixos, Gàngsters, ploma i vaudeville i Escorcoll, XXXVI premi Manuel Rodríguez Martínez – Ciutat d’Alcoi (2019). També ha publicat dos llibres de microrelats: Bavastells amb il·lustracions de Pitu Álvarez i Compte amb el buit amb il·lustracions de Mariona Sánchez, i un llibre de contes en castellà ¿Dónde estás? amb il·lustracions de Pitu Álvarez.

Darrera actualització: 11.07.2020 | 22:28