El 15 de maig obriran les noves inscripcions a l’EMAP pel curs 2023/2024

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 08:00

La inscripció es podrà fer telemàticament al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. 

Del 15 de maig al 15 de juny obrirà el període per a presentar sol·licituds de noves inscripcions a l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP) pel curs 2023/2024. L’oferta, que s’estén a més d’una vintena de municipis, s’articula en diferents aules que tenen com a seu les escoles de primària o centres cívics cedits pels ajuntaments col·laboradors; entre ells, el de Sant Llorenç d’Hortons. Les sol·licituds es poden presentar a través de la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

L’EMAP ofereix formació musical a partir de tres anys i fins a joves i adults, així com un ventall de diferents instruments; conjunts vocals per a infants, joves i adults, conjunts instrumentals, orquestra, combos i llenguatge musical. Tota la oferta formativa es pot consultar aquí.

Per a inscriure’s a l’EMAP, és imprescindible estar empadronat en un municipi amb conveni, entre els quals hi ha Sant Llorenç d’Hortons, i també Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Cabrera d’Anoia, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, El Pla del Penedès, Puigdàlber, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugat Sesgarrigues, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix i Vilobí del Penedès. A més, també poden matricular-s’hi els alumnes de l’Escola Pau Casals de fora del municipi.
 

Darrera actualització: 09.05.2023 | 08:44