El 20, 21 i 22 de gener arriba la Festa Major d’Hivern. Tornen les festes de Sant Sebastià!

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

El programa preveu activitats per a totes les edats; entre elles, sardanes, ball, concerts, el corretapes, correfoc i actuacions infantils.

Amb l’inici del nou any Sant Llorenç d’Hortons ja es prepara per a celebrar la primera de les grans cites festives del calendari hortonenc. Una de les més tradicionals i esperades de tot el curs: la Festa Major d’Hivern!

Enguany, les festes de Sant Sebastià es commemoraran el divendres 20, el dissabte 21 i el diumenge 22 de gener. I ho faran de la mà de l’Ajuntament i del teixit associatiu local -a qui el consistori agraeix, novament, la seva implicació i col·laboració directes en l’esdeveniment- amb un programa d’actes farcit de propostes lúdiques, culturals i festives per a tots els públics

L’activitat començarà el divendres 20 de gener amb la missa de Sant Sebastià a l’església parroquial de Sant Llorenç d’Hortons (11.30 h). A continuació, la festivitat es traslladarà fins a la plaça Marimon Llança amb una sessió de sardanes amb la Cobla Maricel, organitzada per la Comissió de Sant Sebastià (12.30 h). Ja a la tarda, la Sala del Consorci acollirà un ball amb el grup Loren (19 h). I de la mà de la Marrinxa, tancarem el primer dia de la Festa Major d’Hivern amb tres propostes: el corretapes (20.30 h – recorregut: El Cafè, Casa Font de l’Alzina, La biela, El Setrill, Mambo, Art de cuinar); un concert amb la Fresca a la Sala del Consorci (23.30 h) i l’actuació de Dj Oriol Muso, seguidament.

Dissabte 21 de gener serà el torn per a un taller de circ amb Panacota Brothers a la Sala del Consorci (d’11 a 13 h); una actuació de pallassos a càrrec de Panacota Brothers a la Sala del Consorci (de 17.30 a 18.30 h); un correfoc (19 h) de la mà dels diables del Terrazel (el recorregut serà el c/ Major des del c/ Catalunya fins a l’encreuament del c/ Diputació); i la representació de l’obra de teatre del grup Kampikipugui “Que tinguem salut!”, a les 22 h a la Sala del Consorci i a càrrec de la Societat Cultural Hortonenca.

I la Festa Major d’Hivern d’aquest 2022 clourà el diumenge 22 de gener amb un concert de l’EMAP del conjunt instrumental de Sant Llorenç d’Hortons, a l'església parroquial de Sant Llorenç a les 17.30 h; a les 18 h, un concert del quartet de veus Metropolitan Union, que interpretaran música barbersop a l'església parroquial de Sant Llorenç; i, seguidament, focs artificials de fi de festa des de la Bassa Gran, a càrrec dels pirotècnics del Terrazel.  

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Recomanacions per a actes de foc:

  • No aparqueu cap vehicle en els carrers dels recorreguts.
  • No bloquegeu les entrades dels carrers que serveixin d’evacuació dels participants.
  • Abaixeu els portals metàl·lics o persianes als edificis que en disposin.
  • Enrotlleu els tendals exteriors dels habitatges i locals.
  • Protegiu portes i finestres amb cartrons.
  • Retireu tots els elements que puguin cremar de balcons i terrasses.
  • No llanceu aigua als participants del correfoc.
  • Preneu les precaucions necessàries amb els vostres animals de companyia.
  • Desconnecteu tot tipus d’alarmes.
  • Si participeu en el correfoc, eviteu portar roba de teixit sintètic.
Darrera actualització: 17.01.2023 | 09:53