El 7 de maig torna la Trobada de Puntaires de Sant Llorenç d’Hortons

Dimarts, 18 d'abril de 2023 a les 08:00

Les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s a l’Ajuntament trucant al telèfon 93 771 60 00 o enviant un correu electrònic a st.llorensh@ajhortons.cat.

El pròxim diumenge 7 de maig Sant Llorenç d’Hortons acollirà una nova edició de la Trobada de Puntaires organitzada per l’Ajuntament. L’esdeveniment tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu de 10 a 13 h.

Tots aquells i aquelles qui s’hi acostin podran contemplar de primera mà les mostres d'aquests treballs tan delicats i artesanals i conèixer com es treballa amb els boixets i els coixins.

A més, també hi hauran habilitades parades de venda de productes específics com patrons, boixets, separadors, coixins de puntes, fils, bases per a braçalets... 

Així, tots els participants i aquells que hi estiguin interessants, a banda de passar una estona en bona companyia, podran compartir experiències i consells, i gaudir dels treballs que s'exposaran. Tot plegat, amb l’objectiu de mantenir viva una feina artesanal històrica a Catalunya que va ajudar a impulsar el sector tèxtil.

A la trobada s’hi esperen nombroses persones aficionades a aquestes manualitats arribades des de diferents poblacions. Així, totes aquelles persones interessades en participar-hi poden inscriure’s a l’Ajuntament trucant al telèfon 93 771 60 00 o enviant un correu electrònic a st.llorensh@ajhortons.cat.
 

Darrera actualització: 20.04.2023 | 09:58