El Consell Comarcal de l'Alt Penedès seleccionarà 48 persones perquè participin al programa "Ubicat"

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 00:00

Les persones interessades a participar en el programa “Ubicat” poden contactara l’adreça de correu electrònic scaldu@ccapenedes.cat o poden trucar al telèfon 93 890 00 00 ext. 126

En el marc d’aquest programa i fins al 31 de desembre de 2021, es duran a terme accions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional, per a persones en situació d’atur, persones inactives i persones treballadores que es trobin en situació de precarietat laboral.
L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal organitzarà accions individuals i grupals, adaptades a les necessitats dels participants. Les accions i la durada de l’atenció a cada participant s’establiran en funció de les seves característiques i necessitats i es definiran en un full de ruta consensuat i individualitzat.
Cada participant comptarà amb l’assessorament d’un professional, amb l’objectiu que assoleixi uns coneixements i que pugui desenvolupar les seves potencialitats i competències. La finalitat és aconseguir que prengui decisions adients per a la seva integració personal, educativa, social i, especialment, laboral.
Un altre aspecte important del programa “Ubicat” són les actuacions de coneixement de l’entorn productiu, l’apropament a les empreses i la prospecció laboral, amb l’objectiu que els participants coneguin el mercat laboral, i les empreses puguin sol·licitar perfils professionals.
“Ubicat” és un programa innovador, específic de Catalunya, finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i Ocupació.
Les persones de l’Alt Penedès que estiguin interessades a participar en el programa “Ubicat” del Consell Comarcal poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal mitjançant l’adreça de correu electrònic scaldu@ccapenedes.cat o poden trucar al telèfon 93 890 00 00 ext. 126
 

Darrera actualització: 06.03.2021 | 17:15