El gimnàs obrirà les seves portes a partir del dilluns 21 de setembre

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 00:00

L'obertura es realitza amb mesures estrictes i protocol COVID per a tots els usuaris

Un cop feta la consolidació de la primera fase de l’obertura del Pavelló Municipal i del Camp de Futbol, des de la regidoria d'Esports tenim tot a punt per començar una nova temporada d’una altra activitat al Poliesportiu. La segona fase d’obertura dona inici a l’activitat esportiva del gimnàs.
El gimnàs obrirà les seves portes el dilluns, 21 de setembre, amb el següent horari: els matins de dilluns a divendres de les 8.30 h a les 12.30 h com a novetat d'enguany i les tardes de dilluns a divendres de les 15 h a les 21.30 h.
Les noves inscripcions i la renovació d'abonaments es faran sempre amb cita prèvia. Pel que fa a les activitats dirigides, l'inici de curs serà a principis d'octubre.
Amb motiu de l’obertura de la nova temporada 2020-2021 del gimnàs, a tots els abonats i noves inscripcions al gimnàs durant el mes setembre del 21/09 a 31/09, serà en període gratuït.
 

INSCRIPCIONS AMB CITA PRÈVIA
Davant la situació generada per l’evolució del coronavirus Covid-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia, les oficines del pavelló per a inscripcions i informació romandran tancades i només es farà atenció presencial amb cita prèvia.  Per qualsevol consulta o per concertar cita prèvia podeu trucar al telèfon 93.771.71.02 o bé, enviar un correu electrònic a l’adreça esports@ajhortons.cat. L’Ajuntament reforça les mesures d’higiene i control, per reduir el risc de contagis, adoptant mesures de seguretat a l’accés de les seves instal·lacions i els treballadors municipals prendran la temperatura als ciutadans que hi accedeixin, es recorda que és obligatori l’ús de mascareta i desinfecció de mans (dispensador instal·lat a l’entrada del pavelló). 

PROTOCOL DE SEGURETAT REOBERTURA GIMNÀS MUNICIPAL

Distancia de seguretat 1.5 m equivalent a espai de seguretat de 2.5m per persona
Es realitzarà la senyalització dels diferents espais del gimnàs amb cartells i/o cintes informatives per tal de mantenir la distancia de seguretat a tota la sala. Els usuaris del gimnàs hauran d’entrar i sortir per la porta de la sala que estarà degudament senyalitzada amb una zona d’entrada i una zona de sortida que caldrà respectar en tot moment.

Ús de la mascareta, a excepció del moment de fer activitat física i esportiva
És obligatori accedir al poliesportiu amb mascareta fins al moment de començar l’activitat esportiva. La regidoria d’Esports podrà denegar l’entrada de qualsevol esportista/usuari si no porta la mascareta posada.

Material obligatori per fer ús del gimnàs
A més dels elements obligatoris mencionats anteriorment (mascareta), degut al moment que ens trobem i segons dicta la llei, per fer ús de la sala de musculació serà obligatori portar una tovallola individual i un bidó d’aigua personal i gel hidroalcohòlic.
IMPORTANT!!! L’USUARI QUE ACCEDEIXI AL GIMNÀS SENSE AQUEST MATERIAL NO PODRÀ FER ÚS DE LA SALA.

Garantir traçabilitat, identificant i tenint control dels usuaris del gimnàs
Els usuaris hauran de passar obligatòriament,  tant a l’entrada com a la sortida pel despatx del poliesportiu. La porta principal romandrà tancada per tal controlar l’aforament, fins nou avís, tothom haurà de fer ús del timbre de trucada per l’obertura i accés al poliesportiu. Tots els usuaris/abonats hauran d’ensenyar el carnet d’abonat cada vegada que es vulgui fer ús de la sala de gimnàs ( sense ell no es podrà accedir al Gimnàs ) i signar obligatòriament el 1er dia d’ús de la instal·lació de la Declaració Responsable COVID-19 per poder accedir al poliesportiu, es prendrà la temperatura a tots els usuaris/es ( registre d’usuaris i temperatura ) i no podrà accedir aquell que superi els 37,2º. A la sortida, també és obligatori passar pel despatx per tal de fer el control d’aforament del gimnàs.

L’aforament COVID19 del gimnàs serà de 10 persones

Altres mesures preventives

Altres mesures preventives que es prendran serà la de la desinfecció de mans i de sabatilles ( a l’entrada ), i desinfecció del material abans i després de cada ús, a més de la ventilació constant de les sales.

Les guixetes estaran en fora de servei
Es recomana venir amb la roba de fer esport de casa. I també es recomana que per la proximitat al nostre domicili particular, la dutxa també es faci a casa al moment de finalitzar l’activitat física. Tot i aquesta recomanació es podrà disposar dels vestidors en casos puntuals i sempre respectant la senyalització + distància interpersonal + desinfecció abans i després del seu ús + aforament.

Darrera actualització: 18.09.2020 | 10:00