El Tió i els Reis d'orient visiten el municipi

Dimecres, 19 de desembre de 2018 a les 00:00

El primer personatge nadalenc que arribarà al municipi per portar regals pels infants, serà el tió que estarà el 25 de desembre, al matí, davant de l’ajuntament.

Dies després, concretament el 30, els nens/es podran lliurar, als patges reials, les cartes amb les seves peticions, a la plaça de Marimon Llança. Prèviament, a les 11:00 hores, es farà una xocolatada i una animació infantil.

L’expedició dels Reis Mags arribarà al centre de Sant Llorenç i a Sant Joan Samora, el 5 de gener, a les 19:00 hores. Ses Majestats iniciaran una cercavila pel carrer del Mestre Cugat que finalitzaran a La Pista de la SCH, lloc on es faran fotos amb els presents i després repartiran, casa per casa, els regals entre els infants. Pel que fa a Sant Joan Samora, la cavalcada dels Reis Mags anirà des del Pi Gros, passant per diversos carrers, entre ells el de Santa Anna fins a arribar a La Sala. En aquest espai es farà la recepció, i els infants podran lliurar les cartes a Ses Majestats. Després se sortejarà un aparador clàssic i ‘vintage’, envellit artesanalment que ha preparat un membre de la Comissió de Reis, i que inclou un lot de productes tradicionals i una làmpada de sobretaula. Podeu comprar les butlletes per a participar-hi a La Sala de Sant Joan Samora. En acabar el sorteig, els Reis d’Orient faran un recorregut pels carrers del poble per a repartir els regals, casa per casa.

Darrera actualització: 08.01.2019 | 13:17

Imatges