El torneig comarcal de futbol7 no celebrarà l'edició d'enguany

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 00:00

Aquest certamen ha obert un parèntesi fins la temporada 2002 - 2021

Aquesta competició intermunicipal, de modalitat futbol 7 categoria infantil, és única a Catalunya per la seva filosofia i és també una forma de fer comarca: els equips són municipals i estan formats exclusivament per nens i nenes empadronats al municipi. Per sobre del vessant competitiu, hi ha el vessant més lúdic i social, una forma de conviure un cap de setmana practicant l'esport del futbol i també amb moltes hores de piscina per aguantar la calor.
El Torneig s'ha celebrat ininterrompudament a diferents municipis de l'Alt Penedès des de l'any 2008 i estava previst que es tornés a celebrar a la zona esportiva de Vilafranca durant el cap de setmana del 27 i 28 de juny propers.
La competició s'organitza sota els paraigua de la Federació Catalana de Futbol; la setmana passada la Federació va anunciar la suspensió de totes les activitats futbolístiques fins a passat l'estiu per evitar contagis de la COVID. Pel mateix motiu, els organitzadors del Torneig Comarcal de Futbol 7 han adoptat la decisió de no convocar enguany aquesta fita lúdico-esportiva que sempre es feia coincidir amb el final del curs i abans de l'inici de les vacances d'estiu.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 16:34