Els dos agents municipals de Sant Llorenç d’Hortons, homenatjats a la I Jornada de reconeixement als guàrdies municipals de Catalunya

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 00:00

El municipi compta amb dos guàrdies, però es troba en ple procés de selecció d’un tercer agent

La I Jornada de reconeixement als guàrdies municipals de Catalunya ha homenatjat als dos agents de Sant Llorenç d’Hortons, el Ferran Bernardino i el Carles Fargas. L’acte va tenir lloc aquest diumenge 19 juny al Teatre Auditori de Riudoms, organitzat per l’Associació de Guàrdies, Agents i Vigilants Municipals de Catalunya.

La trobada va començar a les 10 hores amb la benvinguda als i les assistents i va continuar amb una taula rodona sobre el futur dels guàrdies municipals a Catalunya. Seguidament, cap a les 12:15 hores, es va realitzar l’entrega de condecoracions.

En aquests moments, Sant Llorenç d’Hortons compta amb dos guàrdies municipals però es troba en ple procés de selecció d’un tercer agent, amb l’objectiu de cobrir un espectre més ampli d’hores.

L’Associació de Guàrdies, Agents i Vigilants Municipals de Catalunya

L’Associació treballa per donar als Guàrdies Municipals un marc legal que faci un reconeixement efectiu de la seva feina real i que, per tant, siguin reconeguts com la Policia Local dels pobles on presten servei. Reclamen ser reconeguts com a actors policials sense que això signifiqui un trasbals per les plantilles i els ajuntaments.

 

Darrera actualització: 20.06.2022 | 09:20