Estat de situació actual vers la incidència a la xarxa d’aigua potable

Dimarts, 9 de maig de 2023 a les 14:00

La companyia d’aigües GIACSA continua treballant a totes aquelles llars on es requereix al tècnic per comprovar que els nivells de clor lliure són els correctes. A més, se segueix purgant la xarxa en punts estratègics, preventivament.

Els primers resultats obtinguts avui dimarts 9 de maig de les analítiques fetes a diversos punts de la zona afectada estableixen que tots els paràmetres es troben dins de la normalitat. 

Es transcriuen a continuació aquestes analítiques (la columna d’especificacions correspon als valors límits de cada paràmetre):

L’Ajuntament ha donat instruccions a l’empresa concessionària de l’aigua, GIACSA, perquè al llarg dels propers dies continuï fent analítiques per garantir que la qualitat de l’aigua es manté correcta. El consistori recorda que en cas que algun veí o veïna detecti alguna anomalia a l’aigua pot avisar a la companyia GIACSA trucant al telèfon 900 818 482 i un tècnic es desplaçarà a l’habitatge en qüestió.

Finalment, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ja està informat del que ha ocorregut i està treballant conjuntament amb la companyia GIACSA.

Darrera actualització: 09.05.2023 | 15:04