Èxit de participació al torneig solidari de bàdminton ‘Solibad’

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 00:00

Hi van participar un centenar de jugadors i jugadores i es van realitzar 126 partits durant el dissabte 11 de desembre

El Club de Bàdminton Hortons va celebrar el passat dissabte 11 de desembre el torneig solidari ‘Solibad’, que es va tancar amb un gran èxit de participació, ja que s’hi van inscriure un centenar de jugadors i jugadores i, d’aquesta manera, queda consolidat dins del circuit del bàdminton. L’esdeveniment va tenir lloc al Poliesportiu Municipal de la vila, i es van realitzar un total de 126 partits de totes les categories - des de l'absoluta (adults) fins els subs (nens)-.

Cal destacar, per part de l’Hortons, la primera posició de Lorena Peinado, i la segona posició de Clàudia Hernández en la categoria Sub-17 d'individual. Així com la primera posició de Pol Morros en la categoria Sub-15.

Al campionat hi va assistir l’Abel Hernández, recentment proclamat tercer del món en el ‘BWF World Senior Badminton Championships 2021’. Per la seva banda, Jofre Comella, nascut a Sant Llorenç d’Hortons i que es va proclamar enguany campió als Dobles Masculí sub17 i sots-campió a l'Individual Masculí sub17, no va poder assistir-hi per estar participant en el campionat del món absolut de Huelva el mateix cap de setmana.

Els diners recaptats en l’acte aniran a ‘Solibad’, una organització internacional sense ànim de lucre que, mitjançant el bàdminton, vol recaptar fons per finançar projectes locals d’ajuda a nens/es d’arreu del món.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 08:17